‘Degelijke, duurzame producten
van oer-Hollandse kwaliteit’

Meubels en accessoires

INDOOR steel produceert en monteert ook unieke stalen meubels. Uw zelf ontworpen meubels in uw woonkamer? Dat kan! U kunt nu samen met INDOOR steel uw eigen ontwerpen werkelijkheid laten worden. Een stoel, een tafel, een keukenblok, een stoere kast, alles is mogelijk! Al onze meubels zijn uiteraard maatwerk en worden in goed overleg met u gemaakt. U krijgt zelf de kans om uw wensen aan te geven tijdens het proces. Een goed voorbeeld is een lange eettafel op maat, met een stalen onderstel gecombineerd met een blad van eikenhout, of zelfs een geheel stalen tafel.

Wij maken ook accessoires om de ruimte nog meer sfeer te geven. Voorbeelden zijn een robuuste bak voor haardhout, een kapstok of en tv-kast naar eigen wens. Juist voor die accessoires die niet in het standaard assortiment te vinden zijn, kunt u bij INDOOR steel terecht! Ook hiervoor kunt u uw eigen ideeën aandragen. Zo krijgt uw interieur een persoonlijke touch.

De meubels en accessoires worden gemaakt van hoogwaardig staal. Speciale effecten kunnen de ambachtelijke wijze van vervaardigen benadrukken en geven zo een stoere uitstraling. Leverbaar in de kleur die u wenst. Ook de natuurlijke kleur van staal kan zichtbaar blijven door het aanbrengen van een blanke matte vernislaag. Voor een stoere sfeer is het laten roesten van het staal ook mogelijk.

Prijzen en mogelijkheden

Wilt u weten welke opties en mogelijkheden het mooiste en het beste resultaat geven?
Maak gebruik van ons advies, en ontvang meteen een kostenindicatie voor uw wensen.

Wilt u direct iemand spreken? Wij beantwoorden uw vragen graag:
Telefoon: 06 – 511 66 062

INDOOR steel
Reijerskoop 313
2771 BN Boskoop
E-mail: info@indoorsteel.nl

Postadres
Tweede bloksweg 50
2742 KK Waddinxveen