‘Degelijke, duurzame producten
van oer-Hollandse kwaliteit’

Stalen trappen

Voor een stijlvolle opgang is een stalen trap en stalen balustrade van INDOOR steel een perfecte keuze. Een mooi ontworpen en gemaakte trap is ook een echte eye-catcher voor uw woning of kantoor. Daarnaast zijn balustrades voor bijvoorbeeld het trappenhuis of vide mogelijk. Als u op zoek bent naar een trap die geheel volgens uw wensen en eisen is gemaakt, dan bent u bij INDOOR steel aan het juiste adres.

Wij streven altijd naar perfectie. En om dat te bereiken komen wij eerst uw situatie bekijken en inmeten. We denken met u mee en geven advies. Wanneer het plan is gemaakt, worden er tekeningen en modellen gemaakt. Pas na uw goedkeuring gaan we in onze werkplaats aan de slag om uw handgemaakte maatwerktrap te maken.

Eindeloze mogelijkheden

Uw trap kunnen wij maken van staal of RvS. In de stijl van de trap zijn oneindig veel mogelijkheden. Dit kan variëren van een strak design tot een industriële uitstraling of ambachtelijk smeedwerk. Een steektrap, een wenteltrap of een spiltrap, wij maken het voor u op maat. Ook in de treden zijn diverse mogelijkheden; staal, hout, natuursteen en glas, maar ook andere materialen, zijn allen mogelijk.

Uw idee vormt de basis, en samen met onze kennis en ervaring zorgen we dat uw idee werkelijkheid wordt. Vraag naar al deze eindeloze mogelijkheden en neem contact op met INDOOR steel, afdeling trappen.

Prijzen en mogelijkheden

Wilt u weten welke opties en mogelijkheden het mooiste en het beste resultaat geven?
Maak gebruik van ons advies van onze trappenafdeling, en ontvang meteen een kostenindicatie voor uw wensen.

Wilt u direct iemand spreken over trappen? Wij beantwoorden uw vragen graag: Telefoon: 06 – 15 45 87 76

INDOOR steel
Reijerskoop 313
2771 BN Boskoop
E-mail: trappen@indoorsteel.nl

Postadres
Tweede bloksweg 50
2742 KK Waddinxveen