Assortiment

Verrijk uw interieur met onze exclusieve staalproducten

Bestel moeiteloos uw taatsdeur met onze configurator!

Bent u op zoek naar een exclusieve, hoogwaardige en robuuste deur? Overweeg dan een taatsdeur, ook wel bekend als pivotdeur. Deze bijzondere stalen deur opent naar beide kanten en is daardoor uiterst praktisch. Met onze stalen taatsdeuren op maat geeft u uw interieur een prachtige uitstraling. Gebruik onze configurator en creëer de stalen deur van uw dromen!

Stel zelf samen →

Bereken prijs & bestel

Wilt u weten wat een prachtige op maat gemaakte stalen deur kost? Bereken het direct online! Indien gewenst kunt u direct bestellen en afrekenen.

Volledig op maat gemaakte producten

Bij Indoor Steel bent u aan het juiste adres voor hoogwaardige staalproducten op maat. Of u nu op zoek bent naar stalen deuren, kozijnen, puien of trappen, wij leveren vakmanschap dat perfect aansluit op uw wensen. Maar dat is nog niet alles, want ook voor ander stalen maatwerk kunt u bij ons aankloppen. Droomt u van een stalen douchewand, openhaard of hekwerk? Dan zetten we uw wensen graag om in een meesterwerk. Wij maken wat u nodig heeft, volledig op maat.

Hoogwaardige materialen

Naast staal maken we ook gebruik van hout en glas om onze producten te perfectioneren. Dit doen we voornamelijk bij het creëren van op maat gemaakte taatsdeuren en trappen. Doordat we hoogwaardige materialen combineren, bent u verzekerd van een uniek product dat uw interieur onderscheidend maakt. Of u nu een deur, trap of kozijn nodig heeft, dankzij de topkwaliteit heeft u er jarenlang plezier van.

U bedenkt, wij maken het

Wilt u uw interieur graag een luxe uitstraling geven? Met de producten van Indoor Steel is dat mogelijk. Wij maken producten die naadloos aansluiten bij uw wensen. U bedenkt het, wij maken het. Heeft u geen nieuwe taatsdeur of trap nodig maar verlangt u naar een kastje voor in uw trappenhuis? Ook dan maken we dat met alle liefde voor u. Dankzij onze ervaring, deskundigheid en kennis zijn wij in staat om jouw ideeën tot leven te brengen. Laat ons vooral weten wat uw wensen zijn. Dan gaan wij er alles aan doen om ze te vervullen!