Met de stalen deuren van Indoor Steel tovert u uw interieur om tot een luxe ruimte. Of het nu gaat om een mooie binnendeur of buitendeur, elk ontwerp straalt kwaliteit en vakmanschap uit.

Bij Indoor Steel brengen we luxe en maatwerk samen in onze stalen deuren. Of u nu uw interieur een boost wilt geven met een luxe taatsdeur voor binnen of zoekt naar een buitendeur die het binnen- en buitenleven perfect met elkaar verbindt, wij maken het speciaal voor u helemaal op maat. Maak kennis met onze stalen binnen- en buitendeuren en bepaal welk deurontwerp het beste bij u past.

Offerte aanvragen →

Een taatsdeur, een enkele stalen deur of een dubbele stalen deur. Wij maken wat u nodig heeft en dat volledig op maat.

Van een indrukwekkende taatsdeur op maat tot een enkele stalen deur of dubbele stalen deur, wij hebben het allemaal voor u. Dat betekent dat u voor een deur kunt kiezen dat Ên bij uw wensen Ên bij uw interieur past. Ontdek onze mogelijkheden en vraag een offerte aan voor uw favoriete deurontwerp!

Bij ons draait alles om maatwerk. Vergeet standaard deuren, maar kies voor maatwerk. Onze binnen- en buitendeuren zijn niet alleen functioneel, maar dienen ook als blikvangers in uw interieur. Heeft u zelf een idee voor een ontwerp? We horen het graag! Wij maken het met liefde voor u.

Offerte aanvragen →

Bereken uw prijs & bestel

Wilt u weten wat een prachtige op maat gemaakte stalen deur kost? Bereken het direct online! Indien gewenst kunt u direct bestellen en afrekenen.

Een enkele of dubbele staaldeur op maat laten maken en monteren aan huis

Wij brengen uw droomontwerp tot leven. Onze stalen deuren passen perfect in ieder interieur, of u nu een enkele of dubbele staaldeur nodig heeft. Wij hebben over elk detail nagedacht, van het eerste ontwerp tot aan de montage. Wilt u een enkele of dubbele staaldeur op maat laten maken door ons? Uitstekende keuze! Wij komen de deur na productie bij u op locatie monteren. Onze experts zorgen ervoor dat u de deur binnen no time kunt gebruiken.

Een staaldeur past in ieder interieur

Een stalen deur past naadloos in ieder interieur, ongeacht uw woonstijl. Of u nu gek bent op een klassieke woonstijl of graag moderne accenten in uw interieur verwerkt, onze stalen deuren voegen altijd een vleugje luxe en elegantie toe aan de ruimte. Ze geven de ruimte een warme uitstraling en uw interieur krijgt meteen een andere look. Onze deuren passen zich moeiteloos aan elke woonstijl aan. Indoor Steel biedt de perfecte mix van functionaliteit en stijl.

Wat kost een staaldeur?

Bent u enthousiast over onze stalen deuren en benieuwd naar wat een taatsdeur, binnen- of buitendeur u gaat kosten? Vraag dan vandaag nog een offerte bij ons aan, dan weet u snel waar u aan toe bent. De prijs van de stalen deur hangt af van verschillende factoren. Denk hierbij aan bijvoorbeeld het type deur, formaat, type glas en de draairichting. U kunt zelf een deur samenstellen of een offerte bij ons aanvragen. Wij komen zo snel mogelijk bij u terug met een aanbod op maat.

Vraag hier vrijblijvend uw offerte aan voor een staaldeur op maat.

  Afmeting

  Voeg hier uw tekening of foto toe van uw situatie *

  * Verplichte velden

  Matthijs Waterman

  Expert

  Heeft u advies nodig of een wilt u een vraag stellen aan onze specialist?

  +31 651 16 60 62 →
  [email protected] →
  Vraag een offerte aan voor maatwerk of uw eigen ontwerp
  Offerte aanvraag →