Of u nu droomt van een badkamer met een stalen douchewand of uw woonkamer een make-over wilt geven met stalen meubels, bij Indoor Steel maken we het graag voor u.

Alles wat op maat gemaakt kan worden van staal, kunnen wij voor u regelen. Dus ook wanneer u op zoek bent naar een uniek kastje in uw trap om uw luxe bootmodel tentoon te stellen of een luxe hekwerk waarmee u indruk maakt. Dankzij onze uitgebreide kennis, vakmanschap en mogelijkheden, is Indoor Steel de aangewezen partij voor exclusieve stalen creaties op maat!

Offerte aanvragen →

Een stalen open haard, een stalen hekwerk of een stalen douchewand. Wij maken wat u nodig heeft en dat volledig op maat.

Bij Indoor Steel draait alles om maatwerk. Van het creëren van een stalen openhaard om warmte en stijl naar de woonkamer te halen tot het maken van een stalen hekwerk dat luxe en veiligheid biedt, wij realiseren uw dromen in staal en glas.
Onze expertise gaat verder dan alleen het vervaardigen van stalen deuren, kozijnen en trappen. Met een stalen creatie die wij gemaakt hebben, geniet u van een meesterwerk dat uw interieur uniek en onderscheidend maakt.

Offerte aanvragen →

Bereken prijs & bestel

Wilt u weten wat een prachtige maatwerk project kost? Bereken het direct online! Indien gewenst kunt u direct bestellen en afrekenen.

Een wandmeubel met openhaard op maat laten maken en monteren aan huis

Bent u op zoek naar een uniek wandmeubel met sfeervolle open haard om uw woonkamer op te leuken en meer sfeer te geven? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij bieden de mogelijkheid om dit droommeubel op maat te laten maken, maar zorgen er ook voor dat de creatie vakkundig bij u thuis gemonteerd wordt. Geef uw huis meer warmte en stijl met een wandmeubel met openhaard!

Een stalen douchewand past in ieder interieur

Met een stalen douchewand geeft u uw badkamer een luxe uitstraling. Een stalen douchewand is tijdloos en past daardoor in vrijwel ieder interieur. Of u nu houdt van een industriële sfeer of een moderne woonstijl heeft, met een douchewand van staal maakt u keer op keer indruk. Staal is makkelijk te onderhouden en gaat lang mee. Geef uw badkamer een upgrade met een stalen douchewand en maak deze ruimte in huis uniek!

Wat kost een stalen hekwerk?

De kosten van een stalen hekwerk zijn afhankelijk van verschillende factoren, zoals het ontwerp, formaat en de gebruikte materialen. De prijs van een eenvoudig hekwerk ligt doorgaans lager dan de prijs van een model met een complex ontwerp. Wilt u graag een nauwkeurige prijsopgave ontvangen? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte bij ons aan. Dan komen wij zo snel mogelijk bij u terug met een aanbod op maat.

Vraag hier vrijblijvend uw offerte aan voor een staalproduct op maat.

  Afmeting

  Voeg hier uw tekening of foto toe van uw situatie *

  * Verplichte velden

  Arco Molenaar

  Expert

  Heeft u advies nodig of een wilt u een vraag stellen aan onze specialist?

  +31 650 59 83 68 →
  Vraag een offerte aan voor maatwerk of uw eigen ontwerp
  Offerte aanvraag →