Breng vakmanschap in uw interieur met de stalen kozijnen en puien van Indoor Steel. Compleet op maat gemaakt om een luxe woonomgeving te creëren die aan uw behoeften voldoet.

Kozijnen en puien spelen een essentiële rol in de uitstraling van uw woning. Niet alleen zijn ze functioneel omdat ze voor een uitstekende lichtinval in huis zorgen, ook geven ze uw woonruimte meer elegantie. Met de stalen kozijnen en puien van Indoor Steel bent u verzekerd van kwalitatieve producten waar u voor een lange tijd plezier van heeft. Maatwerk in uw interieur was nog nooit zo persoonlijk én stijlvol!

Offerte aanvragen →

Maatwerk, hoogwaardig staal voor binnen in de breedste zin van het woord. Wij maken alles zoals u het wilt!

Of het nu gaat om het verbinden van verschillende kamers, het aanbrengen van een prachtige stalen trap of het plaatsen van magistrale deuren, bij Indoor Steel draait het om maatwerk. Wij ontzorgen u en uw architect van begin tot eind voor alles waar staal in zit. Dat doen we met oog voor detail, met de beste materialen om de mooiste ontwerpen te kunnen realiseren.

Denk hierbij aan stalen binnendeuren, puien, trappen, wijnkasten, haardbekledingen, TV-meubels en nog meer. Meestal van een combinatie van hout, glas, koper, keramiek en natuurlijk staal! Hierbij staan perfectie, kwaliteit en maatwerk altijd, maar dan ook altijd centraal.

Offerte aanvragen →

Bereken prijs & bestel

Wilt u weten wat een prachtige op maat gemaakte kozijn of pui kost? Bereken het direct online! Indien gewenst kunt u direct bestellen en afrekenen.

Uw interieur van staal op maat laten maken

Maatwerk betekent dat we rekening houden met uw unieke wensen. We gaan hierbij altijd tot het uiterste, want “nee” verkopen doen we niet graag. Bij Indoor Steel bent u zelf de ontwerper, dus wij maken uw meubel, wandkast, binnenpui, binnenkozijn of deur precies zoals u wilt. Zo past het naadloos in uw interieur en voldoet het aan uw wensen. Wij komen het product bij u thuis monteren, zodat alles soepel verloopt. Bent u op zoek naar iets unieks? Dat kan ook. Kijk voor wat inspiratie eens onder onze maatwerk pagina.

De expertise van Indoor Steel

We doen zo goed als alles in eigen beheer of binnen ons eigen netwerk. Onze partners zijn onze vrienden en familie. We werken al jaren samen en weten precies welke kwaliteit we aan elkaar kunnen leveren. Samen garanderen we met onze eigen kennis en ervaring al meer dan 25 jaar voor de beste kwaliteit. Daarom durven we ook verder, groter en mooier te denken dan een ander!

Meer dan alleen staal

Natuurlijk werken we niet alleen met staal. Al is staal wel altijd het hoofdcomponent. Een stalen trap heeft bijvoorbeeld vaak treden van hout, van glas of van iets anders. U bedenkt het! We zijn het meest ervaren met combinaties van staal met keramiek, hout, koper of glas. Wij denken graag met u mee om u volledig te kunnen ontzorgen!

Vraag hier vrijblijvend uw offerte aan voor een stalen kozijn of pui op maat.

  Afmeting

  Voeg hier uw tekening of foto toe van uw situatie *

  * Verplichte velden

  Arco Molenaar

  Expert

  Heeft u advies nodig of een wilt u een vraag stellen aan onze specialist?

  +31 650 59 83 68 →
  Vraag een offerte aan voor maatwerk of uw eigen ontwerp
  Offerte aanvraag →