Laat het vakmanschap van Indoor Steel het werk doen voor uw woning of kantoor. Wij ontzorgen u en uw architect volledig en realiseren de gekste ideeën.

In Nederland is het weer niet altijd even voorspelbaar. Een stalen pui, deur of kozijn moet daarom ook functioneel zijn! Bij Indoor Steel bent u niet alleen verzekerd van stijl en detail, maar ook van veiligheid en robuustheid. We maken gebruik van de beste isolatietechnieken en van inbraakwerend glas. Daarnaast kunnen we ook hekwerken, plantenbakken, buitentrappen en kunstwerken van staal realiseren.

Offerte aanvragen →

Licht, elegant en stijlvol, maar toch ook veilig, sterk en geïsoleerd. Het is allemaal mogelijk met de expertise van Indoor Steel.

Bij ons vindt u alleen maatwerk van de hoogste kwaliteit. Dat is waar het bij ons om draait. Zo kunnen we namelijk uw dromen waarmaken. Dat kan gaan om een detail, zoals een bepaalde kleur, maar ook om speciale vormen of bewegende delen. Wat het ook is: wij streven altijd naar perfectie van het ontwerp tot de montage.

Dat geldt voor stalen kozijnen, deuren, puien, draaikiepramen, vouwwanden, vouwpuien en verder eigenlijk elke vorm van buitenpui. Daarnaast vervaardigen we ook de mooiste dingen voor in uw tuin. Denk aan plantenbakken, trappen, hekwerken en zelfs kunstwerken!

Offerte aanvragen →

Bereken prijs & bestel

Wilt u weten wat een prachtige op maat gemaakte kozijn of pui kost? Bereken het direct online! Indien gewenst kunt u direct bestellen en afrekenen.

Laat vakwerk, staal en maatwerk samenkomen

Jarenlang aan expertise zorgen voor veel mogelijkheden. Denk aan verschillende combinaties van staal met andere materialen, isolatiemogelijkheden, inbraakwerend glas, verschillende kleuren en speciale vormen. Onze specialisten denken graag met u en uw architect mee. Wij tekenen, produceren en monteren alles helemaal zelf. Zo garanderen we vakmanschap en kwaliteit. Of het nou gaat om een kozijn, deur, draaikiepraam, vouwwand, vouwpui of welke soort pui dan ook.

De voordelen van staal

Het gebruik van staal voor een buitenpui of -kozijn zorgt voor een unieke beleving, maar er zijn ook tal van andere voordelen! Mocht u hier meer over willen weten, neem dan gerust contact met ons op. Wel benoemen we graag alvast de volgende voordelen:

 • Puien van staal zijn slanker dan die van hout of kunststof, wat zorgt voor een stijlvolle uitstraling;
 • Puien en kozijnen van staal zijn stevig en kunnen met gehard glas inbraakvertragend worden gemaakt;
 • Met de juiste afwerking zorgen we dat uw pui jarenlang onderhoudsvrij is;
 • Afhankelijk van de afwerking realiseren we allerlei soorten afwerkingen. Van monumentaal tot strak en modern en van recht tot welke vorm dan ook;
 • Elke kleur is mogelijk. Ook als het gaat voor het hang- en sluitwerk.

Meer voor uw tuin of terrein

De mogelijkheden van staal voor buiten gaan verder dan een geïsoleerde pui. We denken ook graag met u mee als het gaat om de inrichting van uw tuin. Denk aan plantenbakken, borderranden, trappen, maar ook kunstwerken van staal.

Voor deze stalen producten maken we vaak gebruik van cortenstaal of zoals het officieel heet, COR-TEN-staal. Dit zeer duurzame materiaal werd ooit uitgevonden voor de zeevaart, maar is inmiddels wereldwijd bekend om zijn roestige uitstraling waar de robuustheid vanaf straalt. Het is stevig, onderhoudsvrij en heeft een levensduur van 30 tot 50 jaar.

Verder realiseren we voor onze klanten ook hekwerken en inrijpoorten voor uw oprit. Dit doen we samen met onze elektricien die ook het onderhoud kan verzorgen. Samen met u kijken we welke onderdelen u belangrijk vindt en zo voeren we het uit. Of dit nu code panelen tot vingerscans zijn. Wij regelen dat het op uw hek komt.
Tot slot zijn ook overkappingen, tuinkasten en nog veel meer mogelijk. Heeft u een idee? Neem dan gerust contact op, want wij verwezenlijken de mooiste en meest unieke wensen.

Vraag hier vrijblijvend uw offerte aan voor een stalen kozijn of pui op maat.

  Afmeting

  Voeg hier uw tekening of foto toe van uw situatie *

  * Verplichte velden

  Arco Molenaar

  Expert

  Heeft u advies nodig of een wilt u een vraag stellen aan onze specialist?

  +31 650 59 83 68 →
  Vraag een offerte aan voor maatwerk of uw eigen ontwerp
  Offerte aanvraag →