Onze stalen trappen creëren niet alleen een luxe en warme sfeer in uw woning, maar zorgen er ook voor dat uw woonomgeving een onderscheidende uitstraling krijgt.

Uw trap speelt een belangrijke rol in uw interieur. Niet alleen omdat het functioneel is, maar ook omdat het deels de stijl van uw woning bepaalt. Des te belangrijker is het om een trap te kopen die uw verwachtingen overtreft. Met een stalen trap of trapleuning van Indoor Steel maakt u ongetwijfeld een blijvende indruk. Onze exclusieve stalen trappen bestaan uit kwaliteit, luxe en vakmanschap.

Offerte aanvragen →

Een stalen trap, een stalen trapleuning of een stalen balustrade. Wij maken wat u nodig heeft en dat volledig op maat.

Of u nu op zoek bent naar een luxe stalen trap, trapleuning of balustrade, wij bieden maatwerk dat volledig voldoet aan uw ideeën. Kies zelf de stijl, kleur en afmetingen en laat ons een meesterwerk voor u creëren. Uw tevredenheid staat bij ons voorop. Van een trapleuning in het wit of zwart tot een balustrade in het grijs, alles kan.

Met een prachtige stalen trap, trapleuning op maat van staal of stalen balustrade maakt u uw interieur in één klap stijlvoller, luxueuzer en duurzamer. Onze op maat gemaakte creaties zijn ware blikvangers in uw woning. Met een staalproduct van Indoor Steel bent u verzekerd van topkwaliteit.

Offerte aanvragen →

Bereken prijs & bestel

Wilt u weten wat een prachtige op maat gemaakte trap kost? Bereken het direct online! Indien gewenst kunt u direct bestellen en afrekenen.

Een stalen trap of trapleuning op maat laten maken en monteren aan huis

Geef uw interieur een eigentijdse uitstraling met een stalen trap of trapleuning op maat. Staal straalt niet alleen volop luxe uit, maar staat ook bekend om zijn duurzaamheid. Wij maken de trap of trapleuning helemaal op maat voor u. Van ontwerp tot montage, over elk detail is nagedacht. De trap of trapleuning wordt na de productie vakkundig gemonteerd bij u in huis. Zo weet u zeker dat het op de juiste manier gebeurt.

Een stalen trap past in ieder interieur

Een stalen trap is een echte eyecatcher in ieder interieur. Of u nu een moderne, industriële of klassieke woonstijl heeft, staal past bij iedere inrichting. Er wordt veel gekozen voor een industriële stalen strap. De stevigheid, luxe uitstraling en duurzame eigenschappen van onze stalen trappen zorgen ervoor dat het een geliefde keuze is onder interieurliefhebbers en architecten. Kies voor een perfecte mix van functionaliteit en charme met een stalen trap van Indoor Steel.

Wat kost een stalen trap?

Zegt u Indoor Steel, dan zegt u vakmanschap, kennis en mogelijkheden. We hopen u graag te verblijden met een hoogwaardig product. Bent u benieuwd naar wat een exclusieve stalen trap u gaat kosten of wilt u meer weten over de stalen trapleuning prijs? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte bij ons aan. De prijs van een stalen trap is afhankelijk van factoren als het formaat, het type en de verschillende materialen. Zodra u een offerte opvraagt, komen wij zo snel mogelijk bij u terug met een aanbod op maat.

Vraag hier vrijblijvend uw offerte aan voor een stalen trap op maat.

  Afmeting

  Voeg hier uw tekening of foto toe van uw situatie *

  * Verplichte velden

  Arco Molenaar

  Productadviseur

  Heeft u advies nodig of een wilt u een vraag stellen aan onze specialist?

  +31 650 59 83 68 →
  [email protected]
  Vraag een offerte aan voor maatwerk of uw eigen ontwerp
  Offerte aanvraag →