Ons doel is om te streven naar perfectie en het maken van unieke producten om uw doel te verwezenlijken.

⸻ Arco Molenaar, eigenaar

Maatwerk staat voorop

Indoor Steel vindt het belangrijk om een perfect staalproduct te leveren waar u jarenlang plezier van heeft. Of u nu zoekt naar taatsdeuren op maat of uw interieur wilt verrijken met een stalen trap, wij denken graag met u mee om het beste eindresultaat te realiseren. Elk project is uniek en daarom kunt u bij ons rekenen op een persoonlijke aanpak. Wij doen er alles aan om het perfecte product voor u te creëren.

Bent u benieuwd naar hoe wij het product van uw dromen kunnen maken? Als u interesse heeft in onze stalen producten, neem dan contact met ons op. Laat ons duidelijk weten wat uw wensen zijn. U kunt een tekening, simpele schets met afmetingen en foto’s meesturen, bijvoorbeeld van deuren die u mooi vindt of van uw huidige interieur. Hoe completer de informatie over uw situatie, hoe beter wij een passende offerte voor u kunnen opstellen.

De offerte en montage van uw producten

Heeft u uw wensen aan ons doorgegeven? Dan stellen wij graag een op maat gemaakte offerte voor u op, die u ontvangt per e-mail. Heeft u meer vragen of komt u liever even bij ons langs? Maak dan een afspraak en kom langs in onze werkplaats in Boskoop, waar wij u diverse staalproducten kunnen laten zien.

Als u besluit verder te gaan met de offerte, komen we graag bij u langs op locatie voor het inmeten. Tijdens het inmeten bespreken we het ontwerp en heeft u de kans om diverse profielen te bekijken. U kunt er ook voor kiezen om zelf de maten aan ons door te geven. Met behulp van deze maten stellen wij werktekeningen op. Deze sturen we naar u door. Na uw goedkeuring gaat uw product in productie. Zodra het gereed is, komen wij het bij u thuis monteren.

Waarom kiezen voor stalen deuren van Indoor Steel
Hoogwaardig materiaal
Eersteklas afwerking
Maatwerk staal
Van ontwerp tot realisatie

Liever telefonisch contact?

06 – 511 66 062 →

Onze werkwijze

Onze medewerkers

Dit zijn onze medewerkers, een gespecialiseerd team van deskundige die je graag helpen bij al je vragen.

Onze partners

Laat je inspireren

Design trap: speciaal voor uw woning

De stijl van uw woningDe stijl van uw trap is natuurlijk afhankelijk van de…

Gewone deur of taatsdeur?

De stalen deurEen stalen deur heeft sowieso veel voordelen. De uitstraling is…

Wat je moet weten over stalen binnendeuren

Mét glasDit type stalen deur is erg gewild. Het past in verschillende…

Bekijk meer inspiratie →