‘Degelijke, duurzame producten
van oer-Hollandse kwaliteit’

Over ons

INDOOR steel is een gespecialiseerd bedrijf in staal voor binnenshuis. Wij hebben onze specialisatie verdeeld onder twee gebieden: stalen deuren en kozijnen en meubels en accessoiresTrappen en balustrades maken wij onder de naam STAIR factory.

Ons bedrijf is volledig gericht op het realiseren van de wensen van onze klanten. Onze productie is dus altijd per opdracht. En hier worden wij gelukkig van; mooie dingen realiseren voor onze klanten. Elk stuk, of het nu een deur, een wand, een kozijn, of een trap is, alles is uniek en perfect gemaakt. Wilt u meer zien van de mooie dingen die wij maken? Bekijk dan ons blog!

Wij zijn een familiebedrijf. Dit betekent onder andere dat wij erg veel waarde hechten aan een goede band met ons team. Ook streven wij naar fijne samenwerkingen die gericht zijn op de lange termijn. Vanuit deze gedachte zijn wij ook gebrand op een excellente service.

Wilt u staal toepassen in uw woning, en wilt u dat het prachtig is en perfect gemaakt? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wilt u weten hoe wij u kunnen helpen? Lees dan meer over onze werkwijze.

Contactgegevens

INDOOR steel
Reijerskoop 313
2771 BN Boskoop
Telefoon: 06 – 511 66 062
E-mail: info@indoorsteel.nl

Postadres
Tweede bloksweg 50
2742 KK Waddinxveen