Ruimtebesparend

Een stalen wenteltrap of spiltrap

Ze zijn tegenwoordig overal online te vinden, wenteltrappen en spiltrappen. Een mooie, ronde trap die om zijn eigen midden, oftewel spil, draait. Ze zijn te vinden in alle ontwerpen en tegen allerlei prijzen. Bij Indoor maken we echter úw trap. Zoals u hem wilt en zoals hij past bij uw interieur. Onze experts maken alleen de mooiste trappen van de hoogste kwaliteit. Perfectie is bij ons het minimum.

Waarom kiezen voor Indoor Steel
Hoogwaardig materiaal
Eersteklas afwerking
Maatwerk staal
Van ontwerp tot realisatie
Offerte aanvragen →

Waarom een wenteltrap iets voor u kan zijn

Eén van de voordelen van een wenteltrap is dat hij ruimtebesparend is. Dit komt doordat de trap om zijn eigen midden of spil draait. Dat betekent dat je op een relatief klein oppervlak naar de volgende verdieping kan komen. Niet alleen handig, maar ook erg stoer! Met het juiste ontwerp en het beste staal maken we bovendien van elke spiltrap een echt kunstwerk.

Offerte aanvragen →

Een Engelse trap

Een Engelse trap is een spiltrap zonder spil. De trap draait dus om een denkbeeldig middenpunt rond in een grotere circel. We noemen een Engelse trap daarom ook wel een verdreven trap. We kennen hem vooral van de grote kantoren of luxueuse hotels. Echt iets bijzonders dus!

Terwijl een spiltrap vaak voor situaties wordt gebruikt waar men zoekt naar een stijlvolle trap die weinig ruimte inneemt, vereist een Engelse trap juist wel veel ruimte. Met het juiste ontwerp en een voldoende ruimte kan er zo een echt kunstwerk gemaakt worden.

Akoestisch, comfortabel en functioneel

Waar veel mensen denken dat een stalen trap veel lawaai met zich meebrengt, is niets minder waar. Met een stalen trap kunt u bijna geruisloos en zonder trillingen op de trap lopen. Dit draagt bij aan een akoestisch comfortabele woonomgeving.

Maar een goed trapontwerp gaat verder dan alleen stijl en akoestiek. Functionaliteit en veiligheid zijn ook van cruciaal belang. Het is essentieel dat de trap soepel te belopen is en een veilige loopervaring biedt. Des te belangrijker is het om te kiezen voor een slim trapontwerp. Daarnaast bent u natuurlijk op zoek naar iets wat uw woon- of werkruimte een boost geeft. Om rekening te houden met al deze eisen denken we graag met u mee!

Meer informatie?

Heeft u vragen over onze designtrappen van staal? Neem dan contact met ons op, wij vertellen u hier graag meer over. Dankzij onze ruime ervaring weten wij als geen ander hoe we u kunnen adviseren. Benieuwd wat het u kost als wij een stalen trap voor u op maat maken? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte bij ons aan.

Offerte aanvragen →