Bijzonder

Zwevende, stalen trap

Kent u het gevoel? Dat u zweeft van geluk? Misschien in een droom, misschien in het echt? Een zwevende trap geeft een bijzonder gevoel weer. Het kan ons streven zijn, ons geluk of de liefde. We moeten het ook niet gekker maken dan het is natuurlijk, uiteindelijk zijn we staalbouwers. Toch is de zwevende trap wel echt iets bijzonders en dan ook niet voor niets de droomwens van menig woningeigenaar en interieurarchitect.

Waarom kiezen voor Indoor Steel
Hoogwaardig materiaal
Eersteklas afwerking
Maatwerk staal
Van ontwerp tot realisatie
Offerte aanvragen →

Elke trede een stapje lichter

Bij dit type trap ziet men eigenlijk helemaal niks van het staal. Toch is staal wel het cruciale onderdeel bij uitstek wat deze trap mogelijk maakt. Het staal zit namelijk allemaal verwerkt in een wandconstructie. Deze dient zeer stabiel te worden uitgevoerd, zodat de treden nauwelijks of helemaal niet kunnen doorbuigen. De treden worden meestal uitgevoerd in hout van 80 millimeter, maar stelt u zich eens voor dat deze trap volledig van glas wordt gemaakt! Durft u het aan?

Offerte aanvragen →

Gevaarlijk of geniaal?

Iets bijzonders, dat kunnen we wel zeggen van de zwevende trap. Toch zijn we verplicht u af te raden om deze trap te laten maken. Helaas mag deze trap namelijk eigenlijk niet worden gebruikt in de woningbouw.

Echt iets bijzonders

Misschien kijkt u al een tijdje op onze site of bent u er pas net beland. Wat het ook is, waarschijnlijk bent u op zoek naar iets bijzonders. Dat is namelijk waar we goed in zijn bij Indoor Steel! We doen aan maatwerk met de beste materialen. Denk aan hout, glas, koper en keramiek. Altijd in combinatie met staal. Mocht u nou echt op zoek zijn naar iets bijzonders, of misschien bent u zelf een architect die iets exclusiefs wil waarmaken, neem dan contact met ons op. Bij Indoor Steel gaan we namelijk verder dan onze concurrenten. Wij maken dromen waar!

Meer informatie?

Heeft u vragen over onze designtrappen van staal? Neem dan contact met ons op, wij vertellen u hier graag meer over. Dankzij onze ruime ervaring weten wij als geen ander hoe we u kunnen adviseren. Benieuwd wat het u kost als wij een stalen trap voor u op maat maken? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte bij ons aan.

Offerte aanvragen →