Niet geïsoleerd

Stalen kozijnen voor binnen

Gaat u binnenkort verbouwen of renoveren? Dan is dat het perfecte moment om een stalen kozijn aan uw woning toe te voegen. Met een stalen kozijn van Indoor Steel geeft u uw huis niet alleen een grote transformatie, ook geniet u van een prachtige uitstraling en een fantastische lichtinval. Breng uw woning naar een ander niveau met een op maat gemaakte stalen kozijn van Indoor Steel!

Waarom kiezen voor Indoor Steel
Hoogwaardig materiaal
Eersteklas afwerking
Maatwerk staal
Van ontwerp tot realisatie
Offerte aanvragen →

Stoer en elegant tegelijk

Laat u een stalen kozijn op maat maken door ons? Dan garanderen wij een strakke, kwalitatieve, elegante én stoere uitstraling in uw leefruimte. Een stalen kozijn past daardoor in werkelijk iedere woonstijl. Of u nu een landelijke, industriële, klassieke of moderne woonstijl heeft, een stalen kozijn voegt een vleugje luxe toe aan elk interieur. Het is een blikvanger in veel woonstijlen. Vooral wanneer de kwaliteit hoog is, zoals bij Indoor Steel.

Offerte aanvragen →

Onze kwaliteitsgarantie

Al meer dan 10 jaar biedt Indoor Steel stalen kozijnen aan van het hoogste niveau. We zijn gewend om alles zelf op maat te maken. Dat betekent dat we in alles rekening houden met uw unieke wensen en ideeën. Verder ontzorgen we u en uw architect in alles als het gaat om ontwerp en montage. Alles wordt namelijk door onszelf opgemeten, getekend, geproduceerd en gemonteerd. Door deze werkwijze zijn de lijntjes altijd kort en het resultaat altijd top.

Een bijzondere ambiance

Wanneer u investeert in een stalen kozijn, investeert u in een nieuwe woning. Een kozijn van glas en staal zorgt namelijk voor een gevoel van ruimte, elegantie en grandeur. Verbind ruimtes en zorg voor meer licht in uw woning of kantoor.

Voordelen van een stalen kozijn

Behalve het krachtige, lichte en elegante uiterlijk, zijn er ook nog tal van voordelen aan een stalen kozijn (of pui). Het is niet voor niets dat stalen kozijnen al jaren worden gebruikt in binneninterieuren. Zomaar wat voordelen op een rijtje:

  1. Isolatie: er zijn verschillende technieken om uw kozijn te isoleren. Bent u op zoek naar een kozijn, serre of pui om een verbinding naar buiten te maken? Neem dan contact met ons op of kijk eens onder de buiten pagina.
  2. Veiligheid: staal is sterk. Doordat we ook nog eens van verstevigd glas gebruik kunnen maken is uw interieur extra sterk!
  3. Onderhoud: een stalen kozijn kan zeer lang mee. Wij behandelen het staal met een speciale beschermende laag, waardoor af en toe reinigen met een vochtige doek voldoende kan zijn. De kozijnen zijn onderhoudsarm.

Benieuwd naar de kosten? Of meer weten?

Op zoek naar de juiste partner voor het beste stalen kozijn? Wij denken graag met u en uw architect mee. Doordat we alles binnenshuis organiseren kunnen we ook een concurrerende prijs aanbieden. Deze werkwijze is al vele jaren een beproefd en bewezen succes. Voor meer informatie kunt u terecht bij onze specialisten of vraag gelijk een offerte aan. We helpen u graag verder!

Offerte aanvragen →