Niet geïsoleerd

Stalen puien voor binnen

Krachtig, sterk en toch ook elegant en intiem. Een stalen pui kan het verschil maken. Binnenhuisarchitecten maken graag gebruik van de unieke kwaliteiten van staal voor de mooiste interieurs. Stalen puien zijn niet alleen sterk en veilig, maar garanderen bovendien een unieke uitstraling en vooral ook veel licht. Breng uw woning naar een ander niveau met een op maat gemaakte stalen pui van Indoor Steel!

Waarom kiezen voor Indoor Steel
Hoogwaardig materiaal
Eersteklas afwerking
Maatwerk staal
Van ontwerp tot realisatie
Offerte aanvragen →

Stoer en elegant tegelijk

Laat u een stalen pui op maat maken door ons? Wij tekenen, produceren en monteren deze volledig op maat. Zo garanderen we al meer dan tien jaar de hoogste kwaliteit stalen puien voor de mooiste interieurs. Niet alleen van uw keuken, woon- of slaapkamer, maar ook van uw kantoor. Een stalen pui is een mooie blikvanger die een vleugje elegantie en luxe toevoegt aan uw interieur.

Offerte aanvragen →

Onze kwaliteitsgarantie

Al meer dan 10 jaar biedt Indoor Steel stalen puien aan van het hoogste niveau. We zijn gewend om alles zelf op maat te maken. Dat betekent dat we in alles rekening houden met uw unieke wensen of ideeën. Verder ontzorgen we u en uw architect in alles als het gaat om ontwerp en montage. Alles wordt namelijk door onszelf opgemeten, getekend, geproduceerd en gemonteerd. Door deze werkwijze zijn de lijntjes altijd kort en het resultaat altijd van de hoogste kwaliteit.

Voordelen van een stalen pui

Met staal is veel mogelijk. Het is dan ook niet voor niets dat stalen puien al jaren worden gebruikt in binneninterieuren. We zetten graag wat voordelen op een rijtje:

  1. Slanke profielen (van 40 millimeter) en hoge kwaliteit glas zorgen voor een elegante en stoere uitstraling die veel licht doorlaat
  2. De combinatie van gehard glas en staal zorgt voor een sterk ontwerp. Stalen puien kunnen zo ook inbraakwerend zijn!
  3. Voor een strakke of een monumentale uitstraling is het mogelijk om uw stalen pui uit te voeren met glaslatten of stopverf look
  4. Bij Indoor is echt alles mogelijk. Net hoe u het bedenkt! Heeft u bijvoorbeeld wel eens aan ronde vormen of draaiende delen gedacht?
  5. Daarnaast is echt elke kleur mogelijk. Ook voor het hang- en sluitwerk
  6. Stalen puien zijn onderhoudsvrij door een verzinkt stalen profiel met een twee-laagse poedercoating

Investeer in kwaliteit

Wanneer u investeert in een stalen pui, investeert u in een nieuwe woning. Een kozijn van glas en staal zorgt namelijk voor een gevoel van ruimte, elegantie en grandeur. Verbind ruimtes en zorg voor meer licht in uw woning of kantoor. Met de beste kwaliteit materialen van hout, glas, koper en keramiek in combinatie met staal zorgt u voor iets unieks!

Benieuwd naar de kosten? Of meer weten?

Op zoek naar de juiste partner voor de mooiste stalen pui? Wij denken graag met u en uw architect mee. Doordat we alles binnenshuis organiseren kunnen we ook een concurrerende prijs aanbieden. Deze werkwijze is al vele jaren een beproefd en bewezen succes. Voor meer informatie kunt u terecht bij onze specialisten of vraag gelijk een offerte aan. We helpen u graag verder!

Offerte aanvragen →