Geïsoleerd

Stalen puien voor buiten

Een buitenpui van staal zorgt voor een uitstraling met grandeur. De aanblik is zowel stoer als geraffineerd. Uitgesproken én smaakvol. Wij maken voor diverse architecten en eindklanten puien, serres, deuren en kozijnen. We streven hierbij naar perfectie. Ieder element wordt exact op maat gemaakt en door onszelf gemonteerd.

Waarom kiezen voor Indoor Steel
Hoogwaardig materiaal
Eersteklas afwerking
Maatwerk staal
Van ontwerp tot realisatie
Offerte aanvragen →

Een stalen buitenpui. Veilig, sterk en stijlvol.

Laat u een stalen buitenpui op maat maken door ons? Wij tekenen, produceren en monteren deze volledig op maat. Dat doen we voor tal van projecten in heel Nederland. Zo creëren we unieke belevingen en maken we dromen waar, want met een stalen pui verbindt u de buitenwereld met uw woon- of slaapkamer.

Offerte aanvragen →

Voordelen van een stalen pui

Het gebruik van staal voor een buitenpui van staal zorgt voor een unieke beleving, maar er zijn nog veel meer voordelen. Mocht u hier meer over willen weten, neem dan gerust contact met ons op. Wel benoemen we graag alvast de volgende voordelen:

  • Puien van staal zijn slanker dan die van hout of kunststof. De profielen hebben een aanzichtbreedte van 42 mm en vaste stalen ramen zonder open functie zijn ook mogelijk met een aanzichtbreedte van 25mm;
  • We kunnen de stalen puien voorzien van elk type glas en afwerken met Silstop (stopverf look) of glaslatten;
  • Dankzij de thermisch verzinkte profielen die na montage worden gecoat en tweelaags worden gepoedercoat in een kleur naar wens, is de pui jarenlang onderhoudsvrij;
  • Staal is sterker dan aluminium of hout, waardoor grote overspanningen gehaald kunnen worden zonder dat het profiel te zwaar wordt;
  • Dankzij de kunststof koudebrugonderbreker geniet u van een hoge isolatiewaarde (1,5(W/m2K);
  • Mogelijk om te voorzien van zowel HR++ als HR+++ glas. Gelaagd glas voorkomt latere schades en gaat inbraken tegen;
  • Zonwerende en warmtewerende beglazing behoort tot de mogelijkheden.

Stalen vouwpui

Ervaar het gemak en de luxe van een stalen vouwpui van Indoor Steel! Met onze vouwpui creëert u een open sfeer en realiseert u een naadloze overgang tussen binnen en buiten.We zijn in staat om vleugels van 900 x 2700 mm te produceren, waarvan we een onbeperkt aantal aan elkaar kunnen koppelen. Het is zelfs mogelijk om twee vouwpuien haaks op elkaar aan te sluiten, waardoor er een volledige open hoek ontstaat. Op deze manier bieden wij volop flexibiliteit en maatwerk.

Serres

Op zoek naar een bijzondere serre? Dan bent u bij Indoor Steel aan het juiste adres. Een serre van glas en staal is een waardevolle toevoeging aan uw huis én tuin. Hiermee geeft u niet alleen uw woning meer luxe, maar geniet u ook van meer lichtinval. Daarnaast verhoogt het de waarde van uw woning. Laat ons weten wat u in gedachten heeft, zodat wij een stalen creatie op maat voor u kunnen maken. U bedenkt het, wij maken het waar!

Benieuwd naar de kosten? Of meer weten?

Op zoek naar de juiste partner voor de mooiste stalen pui? Wij denken graag met u en uw architect mee. Doordat we alles binnenshuis organiseren kunnen we ook een concurrerende prijs aanbieden. Deze werkwijze is al vele jaren een beproefd en bewezen succes. Voor meer informatie kunt u terecht bij onze specialisten of vraag gelijk een offerte aan. We helpen u graag verder!

Offerte aanvragen →