Geïsoleerd

Stalen kozijnen voor buiten

Een buitenkozijn van staal zorgt voor een uitstraling met grandeur. De aanblik is zowel stoer als geraffineerd, uitgesproken én smaakvol. Bij elk project streven we samen met de klant en de architect naar perfectie. Hierbij kan het gaan om letterlijk elk type buitenkozijn, maar dan wel van de hoogste kwaliteit en natuurlijk op maat gemaakt.

Waarom kiezen voor Indoor Steel
Hoogwaardig materiaal
Eersteklas afwerking
Maatwerk staal
Van ontwerp tot realisatie
Offerte aanvragen →

Een grandiose uitstraling

Onze buitenkozijnen zijn natuurlijk geïsoleerd. Met het juiste staal, gelaagd en dubbel glas en de beste afwerking verzekeren we kwaliteit, warmte en uitstraling. Verder zijn er opties om uw kozijn zonwerend, inbraakvertragend of in welke kleur of vorm dan ook te maken. Alles in samenspraak met onze specialisten.

Offerte aanvragen →

Voordelen van een stalen kozijn

Het gebruik van staal voor een buitenkozijn van staal zorgt voor een unieke beleving, maar er zijn nog veel meer voordelen. Mocht u hier meer over willen weten, neem dan gerust contact met ons op. Wel benoemen we graag alvast de volgende voordelen:

  • Kozijnen van staal zijn slanker dan die van hout of kunststof. De profielen hebben een aanzichtbreedte van 42 mm en vaste stalen ramen zonder open functie zijn ook mogelijk met een aanzichtbreedte van 25mm;
  • We kunnen de stalen kozijnen voorzien van elk type glas en afwerken met Silstop (stopverf look) of glaslatten;
  • Dankzij de thermisch verzinkte profielen die na montage worden gecoat en tweelaags worden gepoedercoat in een kleur naar wens, is uw kozijn jarenlang onderhoudsvrij;
  • Staal is sterker dan aluminium of hout, waardoor grote overspanningen gehaald kunnen worden zonder dat het profiel te zwaar wordt;
  • Dankzij de kunststof koudebrugonderbreker geniet u van een hoge isolatiewaarde (1,5(W/m2K);
  • Mogelijk om te voorzien van zowel HR++ als HR+++ glas. Gelaagd glas voorkomt latere schades en gaat inbraken tegen;
  • Zonwerende en warmtewerende beglazing behoort tot de mogelijkheden.

Serres

Op zoek naar een bijzondere serre? Dan bent u bij Indoor Steel aan het juiste adres. Een serre van glas en staal is een waardevolle toevoeging aan uw huis én tuin. Hiermee geeft u niet alleen uw woning meer luxe, maar geniet u ook van meer lichtinval. Daarnaast verhoogt het de waarde van uw woning. Laat ons weten wat u in gedachten heeft, zodat wij een stalen creatie op maat voor u kunnen maken. U bedenkt het, wij maken het waar!

Benieuwd naar de kosten? Of meer weten?

Op zoek naar de juiste partner voor de mooiste stalen kozijn? Wij denken graag met u en uw architect mee. Doordat we alles binnenshuis organiseren kunnen we ook een concurrerende prijs aanbieden. Deze werkwijze is al vele jaren een beproefd en bewezen succes. Voor meer informatie kunt u terecht bij onze specialisten of vraag gelijk een offerte aan. We helpen u graag verder!

Offerte aanvragen →