Deuren

Stalen deur enkel

Bent u op zoek naar een robuuste deur die uw interieur een vleugje exclusiviteit en luxe geeft? Dan biedt een enkele stalen deur een geweldige oplossing. Of het nu in een bestaande deuropening is of in een nieuw te creëren stalen wand, deze stevige en kwalitatieve deur biedt functionaliteit en stijl in één. Van een enkele stalen taatsdeur tot een enkele stalen scharnierdeur, wij maken het perfect voor u op maat. Het geheim voor een onderscheidend interieur!

Waarom kiezen voor Indoor Steel
Hoogwaardig materiaal
Eersteklas afwerking
Maatwerk staal
Van ontwerp tot realisatie
Offerte aanvragen →

Een designdeur bestellen

Bij ons is een stalen deur meer dan slechts een deur van hoogwaardig materiaal. Het is altijd een designdeur, oftewel uniek maatwerk. Wij voorzien de deuren en panelen van glas, waardoor ze een robuuste en stoere uitstraling creëren en veel daglicht doorlaten. Dit heeft als voordeel dat u een open sfeer in huis houdt, terwijl u de ruimte wel kunt afsluiten voor privacy.

Een stalen deur in uw interieur toevoegen is op verschillende manieren mogelijk. Wij staan klaar om u te helpen bij het maken van de beste keuze. Bent u benieuwd naar de designopties die uw interieur samenhangend en luxueus maken? Neem dan vooral contact met ons op.

Offerte aanvragen →

Scharniersystemen stalen binnendeuren

Bij ons kunt u terecht voor stalen taatsdeuren op maat of stalen scharnierdeuren. Een scharnierdeur is vergelijkbaar met de meeste houten deuren, waarbij de deur via scharnieren aan het kozijn wordt bevestigd en opgehangen.

Een taatsdeur werkt anders. Deze deur is vastgemaakt met één punt in de vloer en één punt in het plafond. Het gewicht hangt bij deze deur dus niet aan scharnieren, maar staat op de grond.

Beide scharniersystemen hebben eigen voor- en nadelen. In de praktijk wordt vaak gekozen voor taatsdeuren, onder meer vanwege de stevigheid en de mogelijkheid om naar twee kanten te openen.

Scharnierdeuren

Een scharnierdeur is een deur die met scharnieren verbonden wordt aan een kozijn. Doordat stalen binnendeuren zwaar zijn, is het van belang dat het scharnier stevig genoeg is om de deur te dragen.

Een pluspunt van een scharnierdeur is dat u deze volledig kunt sluiten. Hierdoor blijft de kou buiten en wordt geluid beter gedempt. Bij scharnierdeuren is het wel belangrijk om deze niet te hard te laten dichtvallen, omdat dit kan leiden tot schade aan het scharnier, het kozijn of het glas.

Heeft u kleine kinderen? Dan is het essentieel om echt goed op te letten dat er geen vingers tussen de deur komen. Een taatsdeur is in dit geval een veiligere optie.

Taatsdeuren

Een taatsdeur werkt anders dan een scharnierdeur, omdat het vastgemaakt is met een scharnierpunt in de vloer en in het plafond. Hierdoor voelt zelfs een hele zware deur nog verrassend licht aan. U kunt een enkele stalen taatsdeur naar twee kanten toe openen, wat veel gemak biedt. Wel zorgt dit ervoor dat er altijd een kleine kier blijft bestaan.

Meer weten of een offerte aanvragen?

Twijfelt u nog over welke deur het beste bij uw wensen en interieur past? Onze experts helpen u graag bij het maken van de perfecte keuze. Als u vragen of twijfels heeft, neem dan vooral contact met ons op. Wij denken graag met u mee. Bent u al overtuigd of wilt u graag meer weten over de kosten? Vraag dan een offerte bij ons aan.

Offerte aanvragen →