Deuren

Stalen binnendeur dubbel

Wilt u op een stijlvolle wijze een ruimte in huis scheiden? Dan biedt een fraaie binnendeur de perfecte oplossing. Dubbele stalen deuren zijn zeer geschikt om uw interieur te verdelen in meerdere ruimtes. Of het nu gaat om het plaatsen van stalen deuren in een bestaande opening of als onderdeel van een complete stalen wand, INDOOR Steel biedt allerlei mogelijkheden. Ontdek wat wij allemaal voor u kunnen betekenen!

Waarom kiezen voor Indoor Steel
Hoogwaardig materiaal
Eersteklas afwerking
Maatwerk staal
Van ontwerp tot realisatie
Offerte aanvragen →

De voordelen van een dubbele deur

Er zijn diverse redenen om te kiezen voor een dubbele stalen deur in uw woning. Allereerst biedt het een stijlvolle uitstraling en verfraait het uw interieur. Bovendien is een dubbele deur praktisch om ruimtes met elkaar te verbinden of juist van elkaar te scheiden.
Een ander voordeel is dat de deur volledig aan te passen is aan uw wensen. INDOOR Steel biedt echt maatwerk, zodat het perfect in de ruimte past. Kiest u voor transparant of geëtst glas? Dan heeft u de mogelijkheid om de mate van privacy eenvoudig aan te passen.
Geef uw wensen aan ons door en wij maken de dubbele deur helemaal op maat voor u. In onze producten komen vakmanschap, kwaliteit en luxe samen. Dé ingrediënten om uw interieur te verfraaien!

Offerte aanvragen →

Open sfeer

Wij voorzien onze dubbele stalen deuren van glas. Dat zorgt niet alleen voor een stoere uitstraling in uw huis, maar leidt ook tot een aangename lichtinval. U behoudt een open sfeer, maar heeft wel nog de mogelijkheid om de ruimte af te sluiten om van uw privacy te genieten. Een win-winsituatie!

Meer weten of een offerte aanvragen?

Heeft u vragen over onze dubbele stalen deuren? Neem dan contact met ons op. Onze specialisten voorzien u graag van alle informatie die u nodig heeft. Bent u benieuwd naar de kosten? Vraag dan vandaag nog een offerte bij ons aan. Wij komen dan zo snel mogelijk bij u terug met een aanbod op maat.

Offerte aanvragen →