Deuren

Stalen schuifdeuren

Voeg stijl, kwaliteit en duurzaamheid toe aan uw ruimte met een stalen schuifdeur van INDOOR Steel! Een stalen schuifdeur is de perfecte mix tussen functionaliteit en stijl. Bij ons bent u verzekerd van een schuifdeur op maat. Dat betekent dat de deur volledig voldoet aan uw wensen. Geef uw ideeën door en laat ons de deur van uw dromen maken!

Waarom kiezen voor Indoor Steel
Hoogwaardig materiaal
Eersteklas afwerking
Maatwerk staal
Van ontwerp tot realisatie
Offerte aanvragen →

Ruimtes in huis effectief benutten

Vindt u het belangrijk om de ruimtes in huis effectief te benutten? Dan is een stalen schuifdeur daar een goede manier voor. Uiteraard heeft u ook de mogelijkheid om te kiezen voor een enkele of dubbele deur, maar een schuifdeur biedt in veel opzichten gemak. Niet alleen zorgt een schuifdeur voor een strakke uitstraling, ook bespaart het aanzienlijk meer ruimte ten opzichte van een traditionele draaideur.

Offerte aanvragen →

Ontwerp mogelijkheden

Waar anderen stoppen, gaan wij verder. Wij toveren uw ideeën graag om tot een product van hoge kwaliteit. Wij bieden daarom tal van ontwerp mogelijkheden. Waar u ook naar op zoek bent, wij kunnen het voor u maken. Hierdoor heeft u de kans om een deur te kopen die perfect past bij uw wensen en interieur. Benieuwd welke ontwerp mogelijkheden er allemaal zijn? Of bent u benieuwd of een schuifconstructie ook mogelijk is op kantoor? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Verschillende soorten glas

Bij INDOOR Steel bieden we verschillende opties op het gebied van glas in uw schuifdeur. Zo kunt u kiezen voor transparant glas, om zo een strakke uitstraling te creëren in huis. Hecht u veel waarde aan privacy? Dan maakt u met geëtst glas een betere keuze. Wij vertellen u graag meer over de verschillende soorten glas die we gebruiken en wat de voordelen hiervan zijn. Zo kunt u kiezen voor een model dat aansluit bij uw behoeften en heeft u er een lange tijd plezier van.

Meer weten of een offerte aanvragen?

Heeft u meer informatie nodig over onze stalen schuifdeuren of wilt u uw wensen met ons delen? Neem dan contact met ons op. Ons team staat klaar om u op weg te helpen. Voor meer informatie over de kosten kunt u een offerte opvragen. Wij maken de offerte helemaal op maat, zodat u gelijk weet waar u aan toe bent.

Offerte aanvragen →