Eenvoud

Middenboomtrap: Moderne Klassieker

Een middenboomtrap is meer dan alleen een gewone trap, het is een blikvanger in uw interieur. Een middenboomtrap blinkt uit in haar eenvoud en daardoor geeft het ook oneindig veel mogelijkheden. Transformeer uw ruimte om met een stijlvolle trap naar uw smaak! Samen met de architect zorgen wij ervoor dat alles tot in de puntjes wordt uitgewerkt voor een prachtig resultaat.

Waarom kiezen voor Indoor Steel
Hoogwaardig materiaal
Eersteklas afwerking
Maatwerk staal
Van ontwerp tot realisatie
Offerte aanvragen →

Een sterk midden

Wat een middenboomtrap herkenbaar maakt is, wat de naam al doet suggereren, de boom in het midden. Op deze boom zijn alle treden bevestigd. Hierdoor lijkt het alsof de treden een beetje zweven, maar door de aanwezigheid van de middenboom lijkt het net even wat stabieler dan een zwevende trap. Niks is minder waar natuurlijk, maar het oog wil ook wat.

Offerte aanvragen →

Maak het úw trap

De middenboomtrap leent zich uitstekend voor maatwerk, omdat deze trap op tal van manieren te configureren is. Doro de eenvoud van de constructie en de strakke uitvoering past deze trap eigenlijk in elke woning of ruimte. Samen met uw ideeën of wensen maken we er iets bijzonders van. Zo is het mogelijk om gebruik te maken van een gebogen middenboom bijvoorbeeld! Of wordt creatief met materialen, typen hout of vormen van de treden.

Echt iets bijzonders

Misschien kijkt u al een tijdje op onze site of bent u er pas net beland. Wat het ook is, waarschijnlijk bent u op zoek naar iets bijzonders. Dat is namelijk waar we goed in zijn bij Indoor Steel! We doen aan maatwerk met de beste materialen. Denk aan hout, glas, koper en keramiek. Altijd in combinatie met staal. Mocht u nou echt op zoek zijn naar iets bijzonders, of misschien bent u zelf een architect die iets exclusiefs wil waarmaken, neem dan contact met ons op. Bij Indoor Steel gaan we namelijk verder dan onze concurrenten. Wij maken dromen waar!

Akoestisch, comfortabel en functioneel

Waar veel mensen denken dat een stalen trap veel lawaai met zich meebrengt, is niets minder waar. Met een stalen trap kunt u bijna geruisloos en zonder trillingen op de trap lopen. Dit draagt bij aan een akoestisch comfortabele woonomgeving.

Maar een goed trapontwerp gaat verder dan alleen stijl en akoestiek. Functionaliteit en veiligheid zijn ook van cruciaal belang. Het is essentieel dat de trap soepel te belopen is en een veilige loopervaring biedt. Des te belangrijker is het om te kiezen voor een slim trapontwerp. Daarnaast bent u natuurlijk op zoek naar iets wat uw woon- of werkruimte een boost geeft. Om rekening te houden met al deze eisen denken we graag met u mee!

Offerte aanvragen →