Opvallend

Muizentrap: Modern en Stijlvol

Bijzonder, opvallend en modern. Een muizentrap geeft uw woonruimte of kantoor een speciale boost. Voor ons als staalbouwer is deze trap echt een visitekaartje. Muizentrappen zijn namelijk de “oervorm” van stalen trappen, wat overigens niet betekent dat de trap geheel uit staal bestaat. Meestal worden de treden in hout uitgevoerd. Dat zorgt voor comfort en een mooie akoestiek.

Waarom kiezen voor Indoor Steel
Hoogwaardig materiaal
Eersteklas afwerking
Maatwerk staal
Van ontwerp tot realisatie
Offerte aanvragen →

Een bijzonder uitstraling

Een muizentrap kenmerkt zich dus door zijn bijzondere uitstraling. Dit type trap heeft aan twee kanten een uitgekeepte of uitgezaagde boom. De stalen trap kenmerkt zich door zijn smalle constructie en past daardoor ook in veel interieurs. Een groot voordeel van een muizentrap van staal is de rustige en exclusieve uitstraling die het biedt. Vanaf de zijkant valt de transparante en strakke look direct op. Niet zo gek dat deze trap veelgevraagd is in huizen waar de trap op mag vallen.

Offerte aanvragen →

Verschillende Uitvoeringen

Hoewel een muizentrap recht kan zijn, is het ook mogelijk om het in andere ontwerpen te realiseren. Dat betekent dat alle draaiingen die nodig zijn voor een comfortabele loop of het aansluiten op een verdieping, mogelijk zijn. De trap komt wel het beste tot zijn recht als hij ook recht is, oftewel als steektrap. Dan zijn alle tanden namelijk hetzelfde en is het geheel het meest strak!

Een mogelijk nadeel van een muizentrap is dat veel mensen een leuning of balustrade niet mooi vinden op de trap. Het ontbreken van een trapleuning kan gevaarlijk zijn, vooral in huishoudens met kinderen. Een goed alternatief is in dit geval de steektrap.

Standaardmodel

Kiest u voor een bestaande trapvorm, zoals de spiltrap, dan is dat voordeliger dan wanneer u gaat voor een volledig op maat gemaakte trap. Bij ons heeft u de mogelijkheid om te kiezen voor verschillende traptreden. Van een stalen trap met houten treden tot een stalen trap met glas of betonnen treden. Het kan allemaal. Kies uw favoriete materiaal en stel uw eigen droomtrap samen!

Meer informatie

Heeft u vragen over onze designtrappen van staal? Neem dan contact met ons op, wij vertellen u hier graag meer over. Dankzij onze ruime ervaring weten wij als geen ander hoe we u kunnen adviseren. Benieuwd wat het u kost als wij een stalen trap voor u op maat maken? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte bij ons aan.

Offerte aanvragen →