3 september 2023

Stalen trap

Wij ontwerpen, maken en plaatsen geregeld stalen trappen. Omdat er oneindig veel mogelijkheden zijn, willen we graag aan de hand van dit voorbeeld u graag enkele mogelijkheden laten zien:

Lees verder →

Sterk

Een stalen trap is vele malen sterker dan een houten trap. Bij deze trap kunnen we goed zien welke voorbeelden dat oplevert. U ziet de verticale balk waar de onderkwart en de bovenkwart aan vastgemaakt is? Het is als het ware een spil die u ook bij houten trappen ziet, maar deze loopt niet door tot aan de grond. Zo ontstaat er meer ruimte onder de trap, en ziet de trap er strakker en exclusiever uit.

Geluid

Toegegeven, een stalen trap is zeer exclusief, mooi en strak, een klein nadeel is het trillingsgeluid wanneer je over een stalen trap met stalen treden loopt. Daarom gebruiken wij regelmatig treden van een ander materiaal, zoals hout. In samenwerking met onze houten trappen leverancier ‘De Kruijf Trappen‘ leveren wij de treden in alle mogelijke houtsoorten.

Kleur

Een stalen trap kan in principe in iedere gewenste kleur worden gemaakt. Wij leveren dan ook uw trap gepoedercoat in de kleur van uw wens.

Ontwerp

In het ontwerp houden wij rekening met de draaiing die de trap moet maken, de aanwezigheid van een ballustrade en de afstand die overspannen moet worden. Verder kunt u qua ontwerp uw wensen en eisen doorgeven, wij zorgen ervoor dat uw trap naadloos in uw interieur past.

Vragen

Heeft u vragen over een stalen trap? Laat het ons weten! We horen het graag!