‘Degelijke, duurzame producten
van oer-Hollandse kwaliteit’

Stalen schuifdeuren

Houdt u van een uitstraling die kwaliteit, duurzaamheid en smaak ademt? Overweeg dan om uw ruimte te scheiden met stalen schuifdeur.

Natuurlijk kunt u ook kiezen voor een draaiende enkele of dubbele deur, maar veel gevallen is het ook mogelijk om te kiezen voor een schuifdeur waardoor u de weerszijden van de ruimten effectiever benut. U bespaart u ruimte ten opzichte van een draaideur en u heeft een stoere, robuuste en stijlvolle scheiding van de ruimte.

Ontwerp uw stalen schuifdeur

Wilt u weten welke slimme ontwerp-mogelijkheden er zijn? Of wilt u weten of een schuifconstructie in uw woning of kantoor mogelijk is? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.

Wij vertellen u dan meteen graag welke mogelijkheden u heeft voor het glas in uw schuifdeur. Uiteraard kan dit transparant glas zijn, voor een strakke look. Maar wanneer wanneer u houdt van een ets-look, of wanneer het fijn is dat er privacy is, kies dan voor geëtst glas (of ets-look).

Wilt u weten welke opties het beste in uw woning tot zijn recht zouden komen? Of wat de mogelijkheden of kosten zijn? Neem dan contact met ons op.

 

stalen schuifdeur

Prijzen en mogelijkheden

Wilt u weten welke opties en mogelijkheden het mooiste en het beste resultaat geven?
Maak gebruik van ons advies, en ontvang meteen een kostenindicatie voor uw wensen.

Wilt u direct iemand spreken? Wij beantwoorden uw vragen graag:
Telefoon: 06 – 511 66 062

Indoor Steel
Reijerskoop 313
2771 BN Boskoop
E-mail: info@indoorsteel.nl

Postadres
Tweede bloksweg 50
2742 KK Waddinxveen