‘Degelijke, duurzame producten
van oer-Hollandse kwaliteit’

Stalen schuifdeuren

Houdt u van een uitstraling die kwaliteit, duurzaamheid en smaak ademt? Overweeg dan om uw ruimte te scheiden met stalen schuifdeur.

Natuurlijk kunt u ook kiezen voor een draaiende enkele of dubbele deur, maar veel gevallen is het ook mogelijk om te kiezen voor een schuifdeur waardoor u de weerszijden van de ruimten effectiever benut. U bespaart u ruimte ten opzichte van een draaideur en u heeft een stoere, robuuste en stijlvolle scheiding van de ruimte.

Ontwerp uw stalen schuifdeur

Wilt u weten welke slimme ontwerp-mogelijkheden er zijn? Of wilt u weten of een schuifconstructie in uw woning of kantoor mogelijk is? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.

Wij vertellen u dan meteen graag welke mogelijkheden u heeft voor het glas in uw schuifdeur. Uiteraard kan dit transparant glas zijn, voor een strakke look. Maar wanneer wanneer u houdt van een ets-look, of wanneer het fijn is dat er privacy is, kies dan voor geëtst glas (of ets-look).

Wilt u weten welke opties het beste in uw woning tot zijn recht zouden komen? Of wat de mogelijkheden of kosten zijn? Neem dan contact met ons op. Wilt u een indicatie van de kosten? Kijk dan bij ‘stalen deur prijs‘.

Prijzen en mogelijkheden

Wilt u weten welke opties en mogelijkheden het mooiste en het beste resultaat geven?
Maak gebruik van ons advies, en ontvang meteen een kostenindicatie voor uw wensen.

Wilt u direct iemand spreken? Wij beantwoorden uw vragen graag:
Telefoon: 06 – 511 66 062

INDOOR steel
Reijerskoop 313
2771 BN Boskoop
E-mail: info@indoorsteel.nl

Postadres
Tweede bloksweg 50
2742 KK Waddinxveen