‘Degelijke, duurzame producten
van oer-Hollandse kwaliteit’

Taatsdeur

Wilt u een exclusieve, hoogwaardige en robuuste deur? Dan is een taatsdeur voor u een uitstekende keuze. Een taatsdeur is een bijzondere stalen deur die naar beide kanten kan worden geopend. De taatsdeur geeft een een interieur een prachtige uitstraling en is bovendien erg handig in het gebruik.

Een taatsdeur draait, of scharniert, op een punt op de vloer en op een punt aan het plafond. De deur wordt dus niet gedragen door gewone scharnieren. Dit zorgt ervoor dat de deur naar twee kanten open kan, maar dit zorgt er ook voor dat de deur erg hoog of breed kan zijn. Dit biedt bijvoorbeeld prachtige mogelijkheden bij een hoog plafond. Een taatsdeur is ook met weinig kracht te bewegen, zodat de deur er robuust en stoer uitziet, maar wel erg praktisch in het gebruik is.

Wilt u weten welke design-opties het beste in uw woning tot zijn recht zouden komen? Of wat de mogelijkheden of kosten zijn? Neem dan gerust contact met ons op.

Wilt u direct weten wat een indicatie is van de prijs van een stalen deur? Lees het hier.

Prijzen en mogelijkheden

Wilt u weten welke opties en mogelijkheden het mooiste en het beste resultaat geven?
Maak gebruik van ons advies, en ontvang meteen een kostenindicatie voor uw wensen. Voor een indicatie kunt ook ‘Prijs stalen deur‘ lezen.

Wilt u direct iemand spreken? Wij beantwoorden uw vragen graag:
Telefoon: 06 – 511 66 062

INDOOR steel
Reijerskoop 313
2771 BN Boskoop
E-mail: info@indoorsteel.nl

Postadres
Tweede bloksweg 50
2742 KK Waddinxveen