Project

Huis Boskoop

Bij deze prachtige loftwoning mochten wij het interieur voorzien van een aantal prachtige stalen onderdelen voor beide binnen en buiten. In het oog valt natuurlijk de enorme buitenpui die de voorzijde van de woning beslaat. Deze pui zorgt niet alleen voor een hele luxe uitstraling, maar tilt de woning ook naar een ander niveau door de hoeveelheid ligt die binnen wordt gelaten.

Voor deze stalen buitenpui werkten we met driedubbel glas met een zonwerende coating. Dit voor optimaal gebruiksgemak en natuurlijk veiligheid. De buitenzijde hebben we afgewerkt met een stopverflook, zodat alles er echt piekfijn uitziet. Het resultaat is echt fenomenaal.

In de woning vinden we ook nog een aantal bijzondere componenten die het noemen waard zijn. In het bijzonder de zwevende trap die door een ijzersterke (of eigenlijk staalsterke) constructie in de wand wordt gedragen. De houten treden lijken zo te zweven wat een bijzondere en luxe uitstraling geeft.

Verder zien we een prachtige balustrade van spijlen die kriskras door elkaar staan. Echt handwerk dat alleen door de vakmannen van Indoor Steel gemaakt kan zijn. Binnen zien we overigens ook meerdere stalen binnenpuien, een dubbele stalen taatsdeur en een stalen deur om de woonkamer te scheiden van een inloopkast.

Overal in deze woning zien we dus hoe staal de woning een bijzondere uitstraling geeft voor een exclusieve woonbeleving die rust en stijl uitstralen.

Bekijk project foto's →

Meer weten over dit project of contact opnemen met onze medewerkers?

Contact opnemen →